Minden bizonnyal Kirk kapitány és a Star Trek sok embernek megvan még ködös emlékképei között, amelyből ezt a kis etűdöt emlegetik a legrosszabbak között:

Ma már mindenki röhög rajta, pedig mikor a M1 adta annak idején, és voltunk vagy 12 évesek, akkor szájtátva bámultuk ezt a csodát. Ne felejtsük el, 1966-ot írtunk!

Maga az akciójelenet nem rossz csak elképesztően lassú. James Bondot idéző ütések és rúgások sorozata, hungarocell kövek és alufóliába csomagolt hegyorom. A flitteres lizard ruha külön pirospont, ami feldobja a barna bőrkesztyűs kiegészítőt. Bár azt nem értettem, hogy mikor gyík barátunkat James hasbadobja egy cipó méretű kővel, ami persze lepattan róla, akkor a gaz ellen egy ember nagyságú sziklát vág vissza úgy erőfitogtatás gyanánt, ami azt feltételezi, hogy a lizard sokkalta erősebb, mint a kapitány. Akkor meg minek a birkó?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr592407083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása