A hétvégi premierek ismét tartogatnak szép meglepetéseket a világ szebbik felének, mivel nem kevesebb, mint 3 premierünk is lesz erre a meleg májusi időszakra.

Hangover 2.

Elszabadul ismét a farkasfalka, amely inkább bégető bárányok kórusa. Most Stu készül nőül venni thai kedvesét. A helyszín Vegas után az egzotikus keleti paradicsom, Bangkok. Megint egy sörrel indul a buli, ahol most nem csak a vőlegény veszti el a fonalat, és önmagát, de a többi "farkas" is. Nem sok idő maradt a lagziig, és jó lenne kitalálni, hogy melyik városban is vannak.

Lesznek itt gondok, és lesz itt kasszasiker. 80 millió mellett el is kél a lé.



Stu még Iron Mikeot is lenyomta!


Kung Fu Panda 2.

Érkezik az animált harcművészeti csemege második része is, ahol már nem az igazi tehetség felkutatása a cél, hanem egy nagyobb jó véghez vitele. Eltűntek a mesterek, és csak Po panda, és az ötök ereje elegendő a gonosz megállításához. Még több poén, még grandiózusabb felhozatal, és látványvilág várható gyerek, és felnőtt számára egyaránt.



Hajrá!

The Tree of Life

Terrence Malick víz, és kritikusválasztó mozija egy családról, amelyben Penn mutatja be, hogy Pitt apai szigora milyen útra terelte őt a felnőtté válás rögös, és kihívásokkal teli sztrádáján. Hogy jön a képbe az ősrobbanás, és a dinoszauruszok? Az majd kiderül. Akárhonnan is nézzük, az erőteljes érzelmi kapcsolatokat felvonultató dráma elhozta az Arany Pálmát Cannesból, és ez jelent valamit. Gratuláció!



Csodás képek, idilli harmónia, és remekül megkomponált dallamok. Ha csak feleannyira jó, mint ahogyan láttatja magát, már akkor érdemes beülni rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr32936686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása