Nem nagy újság, hogy készül a Feláldozhatók második része, amiben az előző gárda szinte minden tagja képviseltetni fogja magát. Az sem új dolog, hogy Stallone kijelentett, nem rendezi a második részt, mert van rendező. Majd a rendező ment, és Sly mégis csak rendez megint vagy valami hasonló. A főgonosz a 2 perces cameo után ebben a részben Bruce Willis lesz, lenne, de felröppent az új hír, hogy Jean Claude lesz a másik rosszfiú Willis ellenében vagy helyett? Ez is tisztázásra vár még.
Úgy látszik hiába utasította vissza az első részt a belga, jól pofára esett, amikor látta a mozi sikereit. A második részből nyilvánvalóan már ő sem akar kimaradni. Ez van srácok.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr622884898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.07. 16:26:02

Ha minden igaz Van Damme Willis társa vagy testőre lesz.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.05.07. 19:20:09

@Sparrow: A testőr a legéletszagúbb, mivel JC tud bunyózni még így 50 felett is. Bár én annak örülnék, ha egy párhuzamos gonosztevői szál lenne, és mindenki harcolna a másikkal. Egyetemes káosz, és adrenalin.:) Sajna nem bízom benne, hogy Sly ennyire fifikás módon oldaná a túlzó erőszakot.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.07. 22:36:20

@filmfreak paul: Nekem az a fontos, hogy Willis minél többet szerepeljen.:D

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.05.08. 10:16:03

@Sparrow: Szereplni fog, de a Willis-es akciózás Die Hard módra ide kevés lenne a szereplőgárda fényében. Inkább ő lesz itt a félmosolyú agy, aki mozgatja azokat a bizonyos szálakat. Szerintem.
süti beállítások módosítása