Michael J. Bassett gőzerővel dolgozik az igencsak paráztató videójáték franchise, a Silent Hill filmes adaptációjának második részén. Aki látta a filmet, azt tudja, hogy a mozi több volt, mint vérfagyasztó az átlagos tini horror filmeken felnőtt szubkultúra számára. Gondoljunk csak a kardos gólemre vagy a klozetben összedrótozott pasasra, aki hörögve ráncigálta testrészeit a főszereplő felé. Ezek a képi hatások gyorsan beégnek a retinába.
 


A rendező, akitől csak a Solomon Kane dereng számomra 2010-ből, 3D-ben készül elkészíteni a Silent Hill: Revelations epizódot, amely már nem egy szénbányán fortyogó kisváros bugyraiba, hanem egy különös vidámnak cseppet sem nevezhető parkba kalauzolja a halni készülők népes táborát.

Fun fact: ami valójában nem is olyan mókás, mivel a Silent Hill játék ötödik részének tesztelésénél egy japán gamer úgy megijedt az egyik átvezető videónál, hogy megrepedt a szívburka, és csúnyán életét vesztette. Állítólag.

Néhány fotó:


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr892837848

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: demos.gamer-templates.de 2019.03.31. 04:35:52

Tiltakozás a cenzúra ellen – a Könyvek Parthenónja - Európa Pont

Trackback: demos.Gamer-templates.de 2019.02.17. 14:10:08

2015 a magyar oktatásban: sokkoló kép, kis csodákkal - Tízperc

Trackback: photoshop imagenes Facil 2019.02.08. 07:10:25

Önszeretet és önelfogadás - Gyökerek és Szárnyak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása