2011. augusztus 5-én landol az amerikai mozikban A majmok bolygója sokadik filmes feldolgozása, amelyről némi bemutatkozó filmecskét csepegtettek az alkotók a lelkes főemlős fanoknak.
 


Íme:



Nem vitték túlzásba, de mindenki tudja, hogy a jó dolgok kis csomagolásban érkeznek. A főbb szerepekben James Franco, Brian Cox. A filmet Rupert Wyatt követte el, akihez a The Escapist dráma is köthető, ahol Brian Cox volt a főszereplő.
A debütáló mozit méltatták a kritikusok, amellyel szépen bemutatkozott a drámát rendező rendező.

Az új sci-fi már a CGI-t részesíti előnyben a maszkmesteri munka rovására, amely még 2001-ben oszlopos részét képezte a Mark Wahlberg nevével fémjelzett majmos remakenek. Ott a finálé emberes csattanóval zárult, és a mai napig sajnálom, hogy nem lett egy folytatás vagy valamilyen filmes bónusz, ami elmagyarázta volna a kíváncsi nézőnek (nekem), hogy mi változott meg a történelemben annyira, hogy a valóság a visszájára torzult.

Ez a videó próbálja magyarázni a bizonyítványt, de megint az alternatív valóságnál lyukadunk ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr152825011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása