Végre egy tisztességes előzetes a júniusban debütáló DC képregényből adaptálva, ahol a főszereplő a nők bálványa Ryan Raynolds, és az enyhén furcsa kinézetű Tomar-Re szinkronja a kellemes baritonnal megáldott Geoffrey Rush lesz.

Raynolds a búskomor képű Hal Jordant alakítja a filmben, akinek váratlanul pottyan ölébe a szerencsés, szerencsétlen örökség, hogy egy gyűrűn keresztül legyen tagja egy intergalaktikus bűnüldöző ligának.
Aztán a gonosz utat talál magának a Földre, és lesznek humanoid életfomák is a planétáról, akik akaratukon kívül is rátesznek a rosszfiú faktorra.

Azt gondoltam első blikkre, hogy az emerald lovagok úgy maroknyian lehetnek. A mozi tanulsága szerint egy egész ezred van belőlük.



A NASA jelenete az űrhajósokkal mókás momentum. Jónak kell lennie a becsült 150 milliós büdzséből kiindulva.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr342795261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.03. 18:56:54

Hozzám közelebb állnak a Marvel képregények, de ez is érdekel. Remélem jó lesz.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.04.03. 20:52:30

@koimbra: Már azt sem tudom ki melyik oldalon áll ebben a kavalkádban, de a DC-ben mindig bejött a Földön túli univerzumos dolog. Jó lenne egy Darkseid film a saját bolygóján Apokolipson. Na az ütne ha ott bunyózna Supermannel.:)
süti beállítások módosítása