Úgy látszik Arnold Schwarzenegger lassan állandó, és megkerülhetetlen elemévé válik  a filmőrültek portáljának, mivel mindig tesz vagy mond valami érdekeset, esetleg mókásat.

Jelen esetben arról faggatták az újságírók, hogy mik a távlatibb tervei az ex kormányzó, akcióhős idolnak.
Arnie nem átallott kipletykálni, hogy közel másfél tucat filmes elképzelés van a láthatáron, köztük egy Terminator, egy predator, és A menekülő ember remake, meg hasonló folytatásos, és új cuccok. Mindezek mellett egy képregény karakter szerepébe is most akarják belepasszírozni a korosodó színészt. Bővebb pletykák március végén, április elején várhatóak.
A Terminator széria meghalt, béke poraira. Sokan azt mondták, hogy a kettővel lezárult az egész, és a harmadik rész már csak a sorozat paródiája volt Arnolddal, és az ő rózsaszín szemüvegével. Nem jártak messze az igazságtól.
A Salvation körül is felmerültek a trilógia pletykái, de az már a forgatókönyv megírásakor egy egészen más műfaj húrjait pengette, a készítők határozott elképzelései szerint.
Ha mégis tető alá kerülnek a projektek, mint a Total Recall, akkor Mr. Schwarzenegger helyében egy cameo szerepnek is örülnék, így túl a hatodik x-en.
A kopottas test börtönében már oda kell figyelnie az embernek, hogy mi az, amit ép ésszel, és jószerével el tud, el kell vállalnia úgy, hogy ne röhögjék körbe a nézők.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr772719538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása