Tűz ütötte fel a fejét péntek este Indiában, Mumbai nyomornegyedében. A tűzvészben 21 ember sérült meg, és több, mint kétezren váltak földönfutóvá, köztük a 8 Oscarral jutalmazott Gettómilliomos című mozi fiatal sztárja Rubina Ali, és családja. A szomszédok riasztották a mit sem sejtő embereket, akik az éjszaka hátralevő részét a vasútállomáson voltak kénytelenek tölteni. A pusztításban minden odaveszett, köztük fotók, elismerések, újságcikkek. Minden, ami az Ali családot örömteli módon emlékeztette lányuk 2008-as sikerére.
Mindezek ellenére szerencsésnek mondhatóak, hiszen van hová kültözniük Danny Boyle rendező jóvoltából, aki kisebb huzavona után hajlandó volt teljesíteni vállalt ígéretét, miszerint minden Mumbai-i árvának, aki a filmben szerepelt, megfelelő otthont biztosít.

Örömtelibb hír, hogy péteken indult hódító útjára a Paramount piros inges kaméleonja, Rango, és máris tönkreverte a mezőnyt, 9,8 milliós nyitónapjával, amely a western kategória 32. helyét jelenti a "minden idők" listáján. A boxoffice jósok 40 millió körüli nyitóhétvégre számítanak. Ha mindez bekövetkezik, és a produkció átlépi a Wild Wild West 27,7 milliós nyitóhétvégéjét, akkor hivatalosan is elmondhatjuk, hogy a western  mozik premier hétvégéjét egy rajzfilm uralja. A western pedig western.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr392715307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása