Szerintem 2009-ben senki sem gondolta volna, hogy lehet még akkora sikert aratni egy hétvégi piálós filmmel, mint a Másnaposok. Ha jobban belegondolok, talán még a rendező- producer Todd Phillips sem merte volna rádobni a "rozsdás bökőt", hogy az ő filmje biza ilyen tömeghisztériát vált majd ki.
Voltak altáji, és alpári poénok az első felvonásban aláírom. De ritkán tálalják ilyen gusztusos módon, ezzel mindenki egyetérthet. Phil, Stu, Alan, és Doug négy ember, négy világ, akik egy hétvégi legénybúcsúra menthetetlenül összefonódnak, amely diszkréten indul, balladai homályba torkoll, és őrületes fináléval zárul. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy milyen képek kerülnek elő a fényképezőgép mélyéből.
Egyértelműen azonosul velük az ember. Mindenkinek volt már filmszakadásos esti élménye, amelyre másnap csak a fejét volt képes fogni, amikor a haverok mesélték, hogy mi történt az éjszaka folyamán.

Itt a második adag macskajaj:



Most Stu (Ed Helms) vet véget legényéletének azzal, hogy elveszi szíve választottját, Jamiet. A lány igazán szemrevaló, és valószínűleg thai, ezért kolbászol majd a banda Bangkok utcáin, amely Vegas után üde színfolt lesz. A magas szexkultúra fellegvárában megkerül Stu foga is, de csúnya monoklit szed be helyette. Az első rész nagy cicusát most egy pici maki váltja, és bízom benne, hogy Crystal lesz, aki az Éjszaka a múzeumban Dextere volt. Nagy komikus annyi szent.
Továbbá említésre méltó tény, hogy az első rész meztelen sárga embere, Mr. Chow is benne van a buliban, csakúgy mint Iron Mike, aki szerint az Avatar biztos Oscar esélyes az idén.

Na ez is ki nem hagyós lesz.

Még maradnak ketten a fiúk közül, akik nősülhetnek, így a harmadik rész valószínűleg Európában fog játszódni, és Alan (Zach Galifianakis) lesz a következő áldozat. Lehet, hogy a végén még igazam lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr592690669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása