Úgy néz ki, hogy a blockbuster mozi duóból trióra vált, amivel kapcsolatban az a pletyka járja, hogy a rendezői székben ülő Jon Favreau-t Will Shane Black váltja. Ő rendezőként egy filmet, a Kiss Kiss Bang Banget jegyzi még 2005-ből. Ha rendezőként nem is, de íróként annál inkább tevékeny és kreatív elméről beszélhetünk Black ügyében, aki olyan történetekkel örvendeztetett meg minket anno, mint a Halálos Fegyver vagy Az utolsó cserkész. A főszereplő kilétét még homály övezi. Arról, hogy Robert Downey Jr. lesz e ismét a címszerepben, még nem nyiltkoztak - top secret.
Az infók nem tutik, mivel más rendezőket is nézegetnek a harmadik rész rendezői székére, és ugyan ki más lenne a főszerepben, ha nem Downey? Jól bevált pénzgyártó receptúrák alapanyagait nem célszerű nagyon cserélgetni, és ezt Hollywoodban is tudják.

A harmadik rész prömierjét 2013. május 3-ra szeretné időzíteni a Disney.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr702651009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása