A kerti törpékről már értekeztünk pár bejegyzéssel korábban, ám még mindig adósok vagyunk a tisztelt olvasóközönségnek olyan februári mozikkal, amiket ajánlunk szíves megtekintésre.

The Eagle (február 11.)

A balettcipős bunyós, Channing Tatum idén bőrpáncélt húz, és a britonok földjén indul kutató expedicióra, hogy az eltünt légió elveszett arany jelképét visszaszerezze. Így akarván becsületet szerezni apja emlékének.
A filmet 20 millió dollárból forgatták Skóciában és Magyarországon. A stáblistát elnézve erős a magyar jelenlét a csapatban, ami jól is elsülhet, mivel a magyar színész képzett színész, így remélhetőleg élő karaktereket látunk majd a vásznon. A rendező neve Kevin Macdonald, aki olyan filmekkel kényeztetett minket, mint Az utolsó skót király vagy a vaskos velejű A dolgok állása. Remélem a Boszorkányvadászat rossz ómene nem fog a sas felett körözni. (Ugye ez volt az a Magyarországon forgatott középkori lovag kontra boszorkány film Nicholas Cage-el a főszerepben, ami elég nagyot hasalt nemzetközi szinten.)

Előzetes:



A 14 éves korhatár miatt nem kell brutális akciójelenetekre készülnünk, ami összességében nem is baj, mivel nem attól jó egy kosztümös produkció ha fröcsög. Magyarországi premier várhatóan március 24.


The Resident (február 17.)

Valaki mindig figyel, és az aranyszabály alól szegény Hillary Swank sem kivétel. Új lakás, nagy lakás remek áron, ám valami mégsem az igazi, mintha nem lenne egyedül. Aztán a gyanakvást valami sokkal rosszabb váltja fel.
A produkciót a finn Antti Jokinen jegyzi, akinek a műfajban (dráma, thriller) nem sok bevetési tapasztalata van, így csak az előzetes marad nekünk. Az viszont a jobbik fajtából.

Előzetes:



Szerencsére Swank kisasszony talpraesett hölgy, aki megoldja a szitációkat, és nem utolsó sorban ott lesz vele a "gróf" úr is Christopher Lee személyében. A várható magyarországi megjelenésről sajnos még nincs információ.

Voltak olyan híradások is, amik már premier előtt temették a filmet. Szerintünk pedig minden alkotásnak jár egy esély, ahogyan ennek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr312640121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása