Nálunk elméletileg ma premierezik John Travolta új akciómozija a Párizsból szeretettel című alkotás, amelynek forgatókönyvét Adi Hasak írta ki Luc Besson koponyájából. A film a nemzetközi terrorizmust helyezi a szerelem városának utcáira, ahol az erőszak és a golyózápor kap domináns szerepet a Bessonra jellemző "ha beindul a gépezet, akkor nincs megállás" stílusban. Olvastunk pár kritikát, amik inkább negatív előjelet tapasztottak a mozi elé, arra hivatkozva, hogy a Taken-i fordulatszámot nem igazán pörgeti ki az új bessoni ihletésű produkció. A rendezői székben ismét Pierre Morel, aki szintén olyan cipőben sétálhat, mint M. Night Shyamalan anno 1999-ben a Hatodik Érzék után. A B13 és a Taken magasra tette a mércét, ami alatt a párizsi produkció könnyedén elszaladgál. A film szombaton ünnepli majd első születésnapját, de hozzánk csak most ért el a szele. Nem tudom miért nem sikerült eddig megállapodni a magyarországi forgalmazásról, de bezsákoltuk. Azt, hogy gól lesz vagy csak kapufa, majd a magyar mozilátogatók eldöntik.

Érdekes, hogy a Rotten Tomatoes és az IMDb értékelései között elég nagy szakadék tátong.
IMDb: 6,4
Rotten Tomatoes: 38%

A külföldi mozirajongók szemszögéből nézve a film csont nélküli bukta, mivel az 52 milliós előállítási költségből 52,7-nél áll, úgy, hogy kis hazánkon kívül közel 50 ország vetítőtermeiben pörögtek le a tekercsek.

Sajnos az alábbi képet elnézve Travolta is késett ezzel a stílussal 15 évet. A festett szakáll pedig csak ront az összképen. Ettől függetlenül a filmet állítólag ő viszi a vállán.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr532635811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása