Tudtad-e, hogy Sylvester Stallone első filmes debütálása 1970-hez köthető. Ekkor vállalta el az azóta már közmondássá avanzsált „fiatal voltam, kellett a pénz alapon” a The Party at Kitty and Stud’s című felnőtt mozit, ahol rajta kívül senki sem futott be. Sly markát 200 dollár ütötte a forgatás után. A film később The Italian Stallion néven versenyzett. Ugye az olasz csődör név ismerős a Rockyból, ahol Sly ezen a fantázianéven lép szorítóba Apollo Creed ellen? Édes első filmes nosztalgia lehetett, semmi más.    

Wentworth Miller a Szökés agyonvarrt címszereplője sem volt mentes a sztárallűröktől. Annyira felvitte az Isten a dolgát, hogy a forgatásokon állítólag külön asszisztense volt, aki a papucsát hordta utána.

Mindenkinek megvan még a kultikus Knight Rider sorozat a bozontos mellkas szőrű David Hasselhoffal a főszerepben. Pajti és Michael annak idején 84 epizódot száguldott át együtt 1982 és 1986 között. Egy interjúban a macsó főhős azt nyilatkozta, hogy szép a Pontiac Trans Am, ami alias Kitt az epizódokban, csak az a baj vele, hogy minden ugratás (turbo boost) után új autót kell hozni a forgatásra. Ez alaphangon 84 kocsit jelentett. Bár ilyenkor roncsokat és használt kocsikat pofoznak ki erre a célra, de akkor sem piskóta. Tört a kaszni rendesen.

Ugyan mi más követhezhetne ezek ezután?



A videó nemcsak az ugratás, a pótkerékben megbúvó ötletes géppuskafészek vagy a szép hölgy miatt érdekes. Kitt az üldözés során önmagát vezeti, ám mégis van ott egy segítő ujj!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr452634201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása