Csak zárójelben jegyezném meg, hogy ma este lesz a 68. Golden Globe díjátadó, ahol a Fincher féle Szociális háló, a Harcos illetve az Eredet is több kategória érdekeltje. Korábban említettük, hogy Jesse Eisenbergnek kinézhet egy díj a facebook film kapcsán. Ki is néz, hiszen a dráma kategória legjobb színészének jelölték.

A mezőny erős:

Legjobb színészi alakítás - Dráma kategória

Szép az öt jelölés A közösségi hálónak. A kritikusok oda voltak érte, és a nézők is szerették. Ma este kiderül minden. Én több díjra is számítok a Fincher mozi kapcsán.

A többi jölést itt nézhetitek meg. Vannak érdekes jelölések is, amiket nem tud hová tenni az ember. Például a musical- komédia kategóriában Jolie Utazója, vagy a Red?

Az Origo cikke egyenesen kamunak titulálja az egész átadási procedúrát.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr462587177

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: The Anti-Social Network - A közösségkerülők hálója 2011.01.17. 13:23:48

Sikeres lehet-e egy történet egy olyan weboldalról, amit mindenki ismer. Sikeres lehet-e egy film pár folyamatosan a gép előtt ülő programozóról? Mint látjuk, sikerült a közönség mellett a kritikusok elismerését is sikerült enyerni. Most nem is a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása