Nálunk, ahol az egy főre jutó kormánybiztosok száma a legmagasabb, Andrew G. Vajna lesz a filmszakmáért felelős kormánybiztos, közölte az MTI.
Vajna feladatai sokrétűek és összetettek lesznek, amikre már jó ideje szükség volt a magyar filmes érában. Nem lesz egyszerű összehangolnia a filmes oktatást a gazdaságpolitikával és a mozgóképkultúra megfelelő fejlesztésével, de bízzunk benne valahogy csak megoldja majd a 66 éves producer.
A szerkesztőségi teát szürcsölgetve mi is csak sok sikert tudunk kívánni a kihívásokkal teli poszthoz. A korábbi botrányok fényében el is kell a biztatás. Hajrá Mr. Vajna!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr292585887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.01.16. 01:27:23

ez akár még jól is elsülhet. Vajnának már összejött az élet, nem kell lerablásra játszania. egy ilyen megbízást még komolyan is vehetünk.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.01.17. 06:46:26

Való igaz, bár nem tudom mennyire van harctéri tapasztalat, mivel egy ország filmes vérkeringését áramoltatni jóval nagyobb feladat, mint egy film producerelése, amiben évtizedes tapasztalata van. Bízzunk benne, hogy gyorsan belerázódik.
süti beállítások módosítása