Hála a folyamatosan frissülő elektronikus információs sztrádának végre lehullt a lepel a költségvetés körüli találgatásokról.

A pontos költségvetési összeg nem 300, hanem 170 millió amerika dollár.

A film nagy része animáció, így az Avatar költségvetéséhez hasonlítva "szinte" ingyen volt.

Az első hétvégén egész jól nyitott a film a maga 67.026.211 dolláros bevételével, amely mint írták, duplája a nagy bukta Speed Racernek. Sőt tovább megyek, a Wachowski testvérek filmje összesen nem hozott többet 94 millió dollárnál, amivel a fiúk időlegesen parkolópájára kerültek a Warnernél.

Brandon Gray bizakodó, hiszen úgy nyilatkozott, hogy lehet elmarad a nyitó hétvége az Avatarétól, de 2,5x annyi jegyet adtak el a filmre, mint az első résznél. Ugye akkor 82-t írtunk? Igen.

Mr. Gray komolyan gondolja, hogy mérvadó összehasonlítani két filmet 28 év távlatából? Sajnos igen.

Reméljük, hogy nem jut a Speed Racer sorsára a film. Ez a hét lesz a vízválasztó. Nem tudom, hogy jól jönnek e ki a fiúk a karácsonyi banzájból.

Nem is tudom, nem szeretek jósolgatni és ne legyen igazam, de szerintem enyhe bukta várható...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr872530749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása