P. Koltai Gábor filmes producer és két társa előzetes letartóztatásba került, a vád fiktív filmgyártás. A szakemberek élelmesek voltak, és 2007 óta 3 filmprodukciós céggel a hátuk mögött 35 filmhez kértek állami támogatást, amelyek költségeiről hamis számlákat mutattak be az illetékes hivatalnak. A kár állítólag 4 milliárd forint.

A szülők, Koltai Róbert, és Pogány Judit nem örülhetnek a fiaskónak. Kár az ifjú titánért, mivel viszonylag komolyabb költségvetésű nemzetközi produkciókhoz is kapcsolódott Koltai, amelyek a jelenlegi helyzet fényében elúszni látszanak.

Az ő nevéhez fűződik majd a 2011-ben bemutatásra kerülő Magicboys. Címszerepben a becsődölt Michael Madsen. Ő például Herczeg Zoltán ruhatervezőt szivatta meg.

 

Sajnos P. Koltai sem építette a pozitív országimázst. A kérdés már csak az, hogy hol a lé?

Fiktív filmgyártás... Biztos vagyok benne, hogy ez is "hungarikum" lesz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr992525990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása