2011-ben ezért biztosan érdemes lesz jegyet váltanunk valamelyik moziba. Legalábbis a hivatalos trailer ezzel kecsegtet:

A filmet Jonathan Liebesman rendezi, akitől még sok mindent nem láthattunk, főleg nem ebben a műfajban. Reméljük nem áll be a sci-fi klisék sorába, és adni fog valamilyen pluszt, mint mondjuk a District 9. Miután jobban megnéztem az adatlapját, akkor láttam, hogy a fiatalember mindössze 34 éves, ezért előtte a pálya, és már rendezett 6 filmet, ami nem rossz arány ilyen életkorban.

A főbb szerepekben Aaron Eckhart és Michelle Rodriguez. Reméljük, hogy az új perspektíva, ami az idegen invázió leverését a gyalogosok szemszögéből mutatja be, friss fuvallat lesz a műfaj kicsiny, ám egyre népszerűbb szegletében.

Személy szerint robotokat akarok ellenlábas fajnak, mert a félig hüllő, félig ízeltlábú idegenek már nem hoznak lázba. Szerintem vagyunk így egy páran...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr952502548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása