Úgy látszik, ez a hét a tragédiák szomorú jegyében zajlik, de bízzunk benne, hogy a jövő hét már valami örömmel is kecsegtetni fog minket.
Peter Falk, mindannyiunk ballonkabátos, szivaros detektíve, akit a magyar nézők csak Columboként azonosítottak évekig, csütörtök este, Beverly Hills-i otthonában elhunyt. Az Alzheimer kórban szenvedő, Oscarra jelölt, Emmy díjas színész 83 évet élt. 50 éves pályafutása során több, mint 100 produkcióban szerepelt, amelyek közül a legnagyobb románc a mindösszesen 68 epizódból álló korábban említett krimisorozat, ahol a hadnagy úrnak mindig volt egy plusz kérdés a tarsolyában. Általában ezzel kergette az őrületbe, majd a lebukásba a kiszemelt tetteseket.
Meglepő adat, hogy a 68 epizód 32 év alatt forgott, ahol az első epizódban még az akkor 25 éves Steven Spielberg is dirigált.

Isten Önnel hadnagy úr! A keresztnevét sosem tudtuk meg.

Egy nagyon szép, ám nem frissített magyar Columbo oldal.



Zseniális jelenet. Mondhatni, krimibe illő.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr623014524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása