2011. november 11-én nem csak egy rém fog rászabadulni a mozilátogatók hadára Amerika szerte, hanem a 300 producereinek új mozija is az Immortals, amely új alapokra helyezi az istenek, és emberek kapcsolatát a görög mitológia környezetébe ágyazva. Theseus görög harcos küzdelme a titánok ellen 1 felvonásban.

Akinek a Titánok harca tetszett, annak ez a film is kötelező darab lesz, ahol végre nem csak üres frázisokat hallunk az Olümposzról zengeni, hanem kemény csatákat is látunk a halhatatlanok tolmácsolásában.



Főbb szerepekben Mickey Rourke, Henry Cavill, Freida Pinto, és Stephen Dorff. A rendező az indiai származású Tarsem Singh, aki 2000-ből a Sejt című thrillert jegyzi. Bevetési tapasztalat nincs, 115 milliós büdzsé, és CGi az van. Kiderül, hogy mit lehet főzni ezekből az alapanyagokból.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr52859845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása