Úgy néz ki van még újabb bőr a nap alatt, ami Arnold Schwarzenegger, és a Terminátor franchisera kiváltképp igaz. Az a szóbeszéd járja, hogy forgatókönyvíró ugyan még nincs, de rendező a Fast Five atyja, Justin Lin személyében, már van a soron következő utópisztikus gépember sztorira, ahol Arnie megint összekuszálhatja a szálakat. Azt még nem lehet tudni, hogy a címszerepben vagy egy másik karakter alteregójában tér vissza az ex kormányzó, de már tényként közlik az előkészületeket a produkcióval kapcsolatban, amely a Terminátor 5 munkacímet kapta. Miért ezt? Volt 4. rész is?

Sokan temetetlen halottként gondolnak a mozira, amely a második rész leforgatásával, és James Cameron rendezői székből való távozásával egyidejűleg ért véget.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr642859136

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Apple alapítója szerint a gépek leigázzák majd az embereket 2011.06.05. 11:55:17

A hamarosan öntudatukra ébredő gépek háziállatként fogják tartani az emberek - jósolja az almás cég alapítója

Trackback: Vérteszt vastagbélre (James Cameron: A halálosztó, 1984) 2011.05.18. 21:39:48

„A nukleáris tűz után évtizedek óta tombol a gépek háborúja az emberiség kipusztítására. A végső ütközetet azonban nem a jövőben vívják meg, hanem itt, jelenünkben. Ma este…” Késheggyel asztalba véstem, mint József Attila, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása