Adott két haver, akik közül az egyik maga a nőfaló sármőr (Ryan Reynolds), aki hedonista démon módjára éli napjait úgy, mintha sosem köszöntene be a holnap. Ő a szingli. Aztán itt van a kétgyermekes aszkéta (Jason Bateman), aki szigorú szabályok szerint éli az életét, és kötelességtudatát, csak a családja iránti elkötelezettség múlja felül. De mi van akkor ha egy átmulatott éjszaka után ugyanabba a kútba pisálnak, és ugyanazt kívánják egyszerre?

Kábé ez:



Ez a testcserés ütőkártya már a Lohan- Curtis párosnál is béna volt, ahol anya- lánya volt az úgynevezett szenvedő alanya az esetnek, nem tudom itt miért ütne nagyobbat. Talán mert nincs benne a botránykirálynő a filmben? Esetleg az a pasas írta a forgatókönyvet, aki a Másnaposokat is elkövette? Én erre voksolnék.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr352845488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása