Jó pár blogon fenn volt a Wonder Woman sorozat üdvöskéjének ruhája (jobbra), amelyet a stúdió pattintott ki nyálcsorgatásra, és nézőcsalogatásra egyaránt.
Sok kommentárral később arra a konszenzusra jutottak a népek, amit én magam is osztok, hogy inkább latex pornósztáros az a ruci, olcsó megoldásokkal kivitelezve, semmint hazafias, ami Superman női alteregójának mindenképp dukál.
Így a Warner sem volt rest pamutra cserélni a nadrágot, és vörösre a csizmát, ami már jobban visszaadja a red- white and blue lobogó feelinget a nézőknek.
Muszáj idomulni a közízléshez, mert ezek a galádok még a végén nem nézik a sorozatot, és szegény Palicki kisasszony éhen veszik a munkanélküliségben.

Szerencsére minden jó, ha a vége jó. Ettől függetlenül a sorozat még simán megbukhat.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr362845538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása