A Mortal Kombat kusza erdejében az ember már azt sem tudja mi játék, és mi film. A körülbelül nyolc részt számláló játékeposz annak idején a Midway cég legnagyobb sikerét hozta, aminek nimbusza mára igencsak megkopott.
Most kaptunk, kapunk azonban egy Mortal Kombat: Legacy epizódot, amelyhez filmes aláfestést biztosít a Warner, és a legnagyobb forgalmat bonyolító gamerportál a Machinima.com. Netes sorozatot ígérnek, amely első epizódja április 12-én lesz fellőve az előbb említett oldalra.
Egyre népszerűbbek a websorozatok ahol csakis a click/view az ász. Nem baj, szeressük. Íme a kedvcsináló Jax tolmácsolásában.



Jó kis snitt. Bár Michael Jay White mindig hozza a papírformát, ha bunyóról van szó. Végül is harcművész. Itt még biomechanikus karok nélkül.
Feltűnik még Kano, és az isteni Sonya Blade is, ahol a játékosok inspirációt kapnak a Mortalhoz azáltal, hogy a szereplők hátterét megismerik. Hajrá!
Én exgamerként nézni fogom!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr732808820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása