Egy Jee-woon Kim nevezetű rendező fogja elkészíteni következő filmjét Last Stand címmel, ahol a korosodó seriff szerepét fogja eljátszani a volt szenátor, akinek nyolc év után ez lesz az első filmes produkciója. Arnie biztos izgulni fog picit, amikor a mexikói határ tövében tanyázó drogkartell menekülési útvonalát kell majd derékbe törnie tök amatőr igazságosztó ligával a háta mögött.
Eredetileg Liam Neeson kapta volna a film főszerepét, de ő az év elején kilépett a projektből. Lehet tud valamit, amit Arnie nem?
Kicsit éles a váltás ugyan a két színész karaktere között, de ki tudja? Biztos vagyok benne, hogy Schwarzenegger neve, és a nyolc év kihagyás jótékonyan fogja befolyásolni a jegyeladásokat a premier idején. Majd kiderül. Premier valamikor jövőre.

A rendező előző mozija 2010-ből.

The Good, the Bad, the Weird:



Wild Wild West koreai módra, ami összességében egész kalandosnak tűnik a röpke bevezető láttán.

Furcsa lesz majd, ha Arnold lesz az egyetlen fehér ember a Last Standben. Az lenne az igazi geg.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr602806430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása