Könnyen emészthető úti film Európa egyik ékszerdobozáról, Párizsról. Csodás vágóképek, és Owen Wilson, aki próbálja felderíteni a francia főváros minden szépségét nappal kontra éjjel. Az előzetes ugyan csodaszép, de nekem vérszegény, habár a filmet Woody Allen írta, és rendezte, aki köztudottan úgy kalapolja össze a pénzt a filmjeihez, ahogyan csak tudja. A mellékelt ábra szerint megint sikerült. Hivatalosan romantikus komédia a besorolás, amely kötelezően nézendő darab minden krízis előtt álló fiatal párnak.
A főbb szerepekben Owen Wilson, Rachel McAdams, Adrien Brody, Kathy Bates.
Ugyebár ez volt az a film, ahol möszijő Sárközy miniszterelnök felesége, Carla Bruni is bénázott egy mellékszerep erejéig. Képtelen volt megtanulni a prózát, és szinte minden jelenetben lefagyott, de kellett a filmbe a szponzoráció miatt.



Prömier május 11. A Cannes-i Filmfesztiválon mutatják be először, amely még mindig Cannesban lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr132784142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása