Cseberből vederbe, ezt is mondhatjuk arra a cipőre, amiben a vakmerő poéngyáros tegnap estétől slattyog. A Jackass frontemberét, Stephen Glovert (Steve-O) ugyanis Kanadában, Calgary repterén vették őrizetbe, és szállították le a repölőgépről a hatóságok.
Az ok? Nyolc évvel ezelőtti, érvényes letartóztatási parancs van kiadva ellene, amikor is súlyosan bántalmazott egy ismeretlen személyt, a hozzá tartozó ismeretlen célszerszám segítségével.
Stevenek korábban is voltak problémái a hatósággal, és jelen pillanatban is próbaidejét tölti kokain birtoklás, fogyasztás büncselekménye miatt.
Azt nem tudni, hogy van e konkrét összefüggés a por, és az erőszak között. Erről nem kapott információkat a híreket megszellőztető eonline.
A bíró azonban Jackass fanatikus lehet, mert 10.000 kanadai dollár fejében elengedte a balfék performert. A tárgyalás valamikor májusban várható.

Nem csoda, hogy alkohol, és drogfüggő. Láttátok miket művel a sorozatban?


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr712780339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása