Fakarót a szívébe, és vége! Könnyű azt mondani, de megcsinálni, az már egy egészen másik iskola.
Így lehetett az agylövéses géniusz, Quentin Tarantino, és Robert Rodriguez is, amikor 1996-ban összerángatott egy sereg sztárt (Salma Hayek, George Clooney, Harvey Keitel) a semmi közepén virágzó Titty Twisterbe, amely a képen látható módon nem egy könyvtár jellegű intézmény fantázianeve. A szlogen már adja magát: alkonyattól pirkadatig.
Jó kis vámpíros mészárlás dúl a csehó falai között, aminek egyik hatásos kiegészítő darabja egy Stake Jackhammer. A „Jánoskalapács” ismerős lehet az építkezésekről a magyarosított légkalapács formájában, még a Pancor előtaggal fémjelzett verzió egészen más műfaj avatott képviselője. A mi esetünkben a 113 centiméter hosszú darab végén nem fém, hanem falábból hegyezett karó kap helyet, amellyel az első mondatom lényegi információja sokkal könnyebben adaptálható a film szemszögéből. Clooney csúnya vérfürdőt rendez az élőhalott táborban a kicsikével, amely bizonyára szívszaggató módon hatott minden vérszívóra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr762773273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása