Az már biztosnak tűnik, hogy a Bourne trilógia lezárult, és új korszak veszi kezdetét. A széria következő epizódját 2012 augusztusában már vetítik a mozik, de az új főszereplő még nincs meg. Matt Damon lelépett a szorítóból, így a Legacy producere, Frank Marshall nézelődik.
Az új karaktert fiatalosabb vonallal tervezik vászonra vinni, akit egy olyan színésznek kell eljátszania, aki épp kilépett a 20-as, és épp belépett a harmincas korosztályba.
több személy is kering az éterben. A nevek Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire, Garrett Hedlund, Taylor Kitsch, és Kellan Lutz.
A srácok biztos jól mutatnának egy romantikus drámában, de közülük talán Gyllenhaal az akit komolyan lehet venni, mint tizen millió dolláros gyilkológépet. Önmagában szegény Toby Maguire a felsorolás legnagyobb poénja, mivel már pókfej szerepében is inkább egy pubertáns korban lévő tinire emlékeztetett, semmint szuperhősre.
Marshall viszont bedobta a legnagyobb ászt, miszerint ő már dolgozott együtt Shia LaBeouf-al az Indiana Jones negyedik részében, és szerinte tökös legény, talán eljátszhatná ő a főszerepet.
Na ne. Már a Sasszemben sem csodálkoztam, hogy a simlis ikertesót alakítja, és nem a katonát, de ez a felvetés, mint reális Bourne alternatíva, Agyrém. Lehet, hogy az alkotók merőben új színt akarnak a filmbe vinni, és ez már nem az a Bourne sorozat, de akkor is.
És még én voltam megdöbbenve, hogy Chris Evans lett Amerika kapitány.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr42695415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása