Mindenki ismeri a híres világjárót, aki a legkietlenebb sivatagtól, a fagyos tundrán át az őserdőkig meg sem áll, hogy próbára tegye magát a természet ellenében. A műsor egyszerélyes szuperhőse Edward Michael „Bear” Grylls, aki képes bármit megenni vagy meginni, bármin átgázolni a siker érdekében. Katonai múltja, és kalandor életmódja teszi őt alkalmassá, hogy a túlélő realityben nézőket szórakoztasson testi épségének kockáztatásával is.

Ez most pont a műsorkészítés szempontjából egy költséghatékony pillanat:



Sajnos néha előfordul, hogy improvizálni kell, ami akaratlanul is vakításba csap át. Ezt leszámítva a műsor minden fanatikus természetjáró, és teljesítménytúrázó Bibliája lehet. Bár abban kételkedem, hogy mikor nem forog a kamera, akkor valóban nomádok a körülmények.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr722694443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bozótnéger · http://vadonszava.blog.hu 2011.02.28. 15:40:34

Hát bizony, nem egy ilyen fordul elő a filmjeiben.
Az első részről írtam én is egy részletes elemzést:
vadonszava.blog.hu/2011/01/06/a_tuleles_torvenyei_1_01

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.03.01. 18:00:23

@Bozótnéger: Sokan bebuknak a reality világában, mert spórolni akarnak.
süti beállítások módosítása