Jake Gyllenhaal
az arab mese után ismét belenyúlt a tutiba
Duncan Jones filmjével, a Source Code-al.
Stevens ügynök a kormány egyik ügynökségének alkalmazásában áll, mint kényszeredett testrabló, akit időutazás segítségével juttatnak vissza a terrortámadásokat megelőző pillanatokba, hogy megakadályozza a katasztrófát.
Aztán valami megint balul üt ki, és jönnek a gubancok.
A film első ránézésre a Száguldó Erőd, a kilencvenes évek nagy slágersorozatának a Quantum Leapnek, és a Spielberg féle Különvélemény moziknak a szerelemgyermeke, amely új megvilágításba helyezi a terrorizmus elleni harcot high- tech eszközöket bevetve.

Source Code:



Korábban azt gondoltam, hogy a forráskód gondolatmenetét követve minden embernek saját kódolása van, amelybe egy központi rendszer bármikor, és bárhol beleír. Így manipulálva a társadalom bizonyos "nem kívánatos" elemeit. A legrosszabb esetben a teljes törléssel az emberi populáció számára "halottá" teszik szegény delikvenst.
Ezt a kártyát valamelyest az Ismeretlen férfi kijátszotta, ezért az én elképzelésem megdőlt.
Sebaj, majd megírom én forgatókönyvbe, és kaszálok.:)

Hivatalos premier április 1., bolondok napja. Remélem a forgalmazó előrukkol valami frappáns prankkel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr462693217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása