Hangosan ette a popcorn-t ezért kellett meghalnia. Az emberi hülyeség határtalan, erre a következő példa is ékes bizonyíték.

Litvánia, Riga.
A litván hírügynökség (Leta) értesülései szerint a főváros központi multiplexében dördült el a végzetes lövés szombat este. A 27 éves elkövető sérelmezte, hogy 42 éves mozilátogató nézőtársa túl hangosan eszi a popcorn-t a stáblista kellős közepén.
A szóváltást tett követte, aminek következtében az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. A statisztikák szerint Litvániában nem jellemzőek a fegyveres bűncselekmények. Sajnos ez nem vigasztalja az áldozat családját.

A fekete hattyú valóban egy tragikus hangvételű drámai alkotás, de ennyire? Így Darren Aronofsky műve nem csak 5 Oscar jelöléssel, de fekete zászlóval is várja a vasárnapot.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr722678914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása