Nem valami rózsás a helyzet a Weinstein Company háza táján, ha a január 21-én debütált The Company Men című mozira gondolunk.
A film 3 pasasról és azok családjáról szól, akik közül Ben Affleck alakítja a legszenvedőbb félt, mivel jól fizető állásából teszik ki leépítés jogcímén egyik napról a másikra. Ezt követően már savanyú a szőlő, mivel sógora építőipari cégénél kell munkát vállalnia, ahol a tulajdonost Kevin Costner alakítja. IMDb nagytestvérünknél 6.9 pontos a mozi aktuális pop métere, még a Rotten Tomatoes is 70% körülire saccolja a friss cuccost. Ennek ellenére mégis az számít, amit a legnagyobb kritikus tömeg, a mozilátogatók hordanak össze kp formájában, ezen a téren pedig elég csehül áll a produkció.
Hiába a parádés szereposztás és a roppant mód alacsony költségvetés (15 millió dollár), eddig a film összesen 106 moziban debütált Amerika szerte, amiből 882.108 dollár kerekedett. (január 27.)
Valaki árulja el nekem, hogy miért csak 106? Miért kap nyaktilót egy jó kritikákkal és szereposztással bíró film?

The Company Men (2010)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr292625335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása