A Coen fivérek új western mozija a True Grit Jeff Bridges-el a főszerepben a csúcsokat ostromolja. Az észak-amerikai kasszasiker lista tetején csücsülő film átlépte a 100 milliós határt, amivel a "minden idők" western listáján már a harmadik. A második helyezett már csak karnyújtásnyira van a 3 millió dolláros előnyével, ám a Farkasokkal Táncoló nagyobb falatnak ígérkezik. Oda még jó 70 millió dollárnyi eladott jegyen át vezet az út.

Érdekes információ továbbá, hogy a 100 milliós klub csak 5 filmet tömörít, amelyek közül a Tru Griten kívül nincs is 2000 utáni alkotás. Ezen gondolatmenetet követve a Coen fiúk nagyon eltalálhattak valamit. Bár miért is lepődök meg A nagy Lebowski vagy a Nem vénnek való vidék után.

 

Ez a mozi is kötelező darab lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr702576474

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az igazi east-western 2011.01.13. 11:21:20

Ahogy most elképzelem, a Feri olyan rendíthetetlenül állt volna a felvágottas pult előtt, mint Gojko Mitic az Osceolában. Legalább úgy, vagy talán még vagányabban, mert tőle még az is ki telt volna, hogy lefőzze a Gojkot. Azt a Gojkot, akiről egyébként...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása