Régi adósságomat törlesztettem a napokban, amikor is "vidámságra vágyik a téli depresszióban meggyötört lélek alapon" megnéztem a négyes fogat utolsó, mindezidáig nem látott kópiáját.

A harmadik részhez képest felüdülés volt számomra, az biztos. Ugye minden paródia mozi, mint ez is egy fő szálra épül, amely elles bizonyos vonásokat, emlékezetes jeleneteket más produkciókból, és kifigurázva tálalja fel azt a néző elé.

A negyedik rész fő vonala Spielberg 2005-ös mozijára, a Világok Harcára épül. Ezt a szálat viszi végig a kifigurázós mozi más alkotásokból építkezve.

Na de mik ezek a mozik? Én megszámoltam!


Scary Movie 4.

Főszál:
Világok Harca

Töltelékek:
A kör 2. /Ringu 2. - japán verzió/
Fűrész 1. /felvezetés, epilógus/
Túl a barátságon
Kísértetjárás Connecticutban
Millió dolláros baby
Fahrenheit 9/11
Holtak napja, naplója?
A falu
A testőr
Fűrész 2.

Ez majdnem egy tucat film, amelyek valamely jelenete ismerős volt a Scary Movie-ból. Van köztük egyértelmű, és akad, amelyik csak emlékeztetett egy bizonyos szituációra, mint a Fahrenheit 9/11.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr342546671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása