Az Avatar lett minden idők legtöbbet profitáló filmes vállalkozása, ehhez kétség sem férhet. Korábban már írtam is róla a többi toplistással egyetemben. Ám az ok, hogy ismét elővettük Cameron filmjét, egészen más megközelítésből vizsgálja a csúcsmozit.

A film hatalmas hullámokat gerjesztett maga körül 2009-ben, és ahogyan az már lenni szokott, akadt olyan cég, aki átültette a kasszasikert pornófilmes változatra.

ŐK a Hustler. Amerika egyik legrégebbi és legismertebb felnőtt újságos, és filmes cége.

Pontos költségvetést nem sikerült kihámoznom egyetlen oldalból sem, de a cég azt nyilatkozta, hogy ez lesz a valaha gyártott legdrágább alkotásuk 3D-ben!

Íme a borító, amely a film legjobban sikerült eleme:

Az áll rajta: Ez nem az Avatar, ez egy paródia.

Összegzés:

A film 5 szereplővel, 2 helyszínnel, és 5 jelenettel büszkélkedhet, amelyek mindegyike fajsúlyos testi örömszerzésbe torkollik, és paródiának is harmatgyenge próbálkozás. Nem meglepő, hiszen a szexipari munkások nem sok prózai vénával vannak megáldva.

Ezek után ha valaki kideríti, hogy mennyibe került a "paródia", akkor írja meg nekem.

Égek a vágytól, hogy megtudjam.

Nem pontoznám le a 10-es rendszerben, mivel nem értékelhető kategória.

Szerző: filmfreaks

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr962546189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása